Skip to content

Leveringsbeleid

De bestellingen worden thuisbezorgd. 

Voor de zending gebruiken wij de service van Bpost. Dit leek ons wel zo gepast. Een bedrijf dat je kent en waardoor wij binnen 24 uur kunnen leveren en verzenden. Let wel dit is meestal alleen op werkdagen en op zaterdag. Bestellingen die naar Nederland gaan hebben een iets langere levertijd en worden geleverd binnen 48 uur. 

Bij ons kun je dit verwachten:

  • Een kwalitatief product
  • 7 dagen per week de beste service!
  • Voor 10u besteld = dezelfde dag onderweg.

In enkele gevallen kan het helaas iets langer duren vanwege orderdrukte bij ons of bij Bpost. Eén ding staan we voor. En dat is dat je altijd je bestelde product geleverd zult krijgen. Desnoods, rijden we zelf even langs. 

Heb je de bestelling binnen 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op met onze klantenservice (info@wei-coach.be)

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail van ons. Daarin staat een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen op Bpost.be. Heb je nog geen e-mail ontvangen? Geen stress, het duurt vaak 1 werkdag om de bestelling te verwerken. Heb je dan nog geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via info@wei-coach.be

Als de bezorgdienst het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op hun website aangeven wanneer ze bij je langs kunnen komen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bij de buren af te laten leveren of bij een Afhaalpunt. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. 

Andere belangrijke informatie:

Verkeerd verzendadres ingevuld? 
Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@wei-coach.be In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt. 

Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd. Vaak nemen we dan contact met je op. Het kan wel zo zijn dat we bij opnieuw verzenden de kosten in rekening brengen. 

Bestelling wijzigen of annuleren?
Omdat we een snel leveringsproces hebben kan het soms zijn dat de bestelling al verwerkt is door de verzender. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan snel een e-mail naar info@wei-coach.be

Retourneren kan natuulijk wel
Niet goed? Stuur ons een mail (info@wei-coach.be) binnen 30 dagen na aankoop. We verwijzen je naar onze algemene voorwaarden voor alle details. Is het product niet gebruikt- met zorg en niet beschadigd? Stop het weer in het meegeleverde doosje (of een andere stevige verpakking) en retourneer het naar:

info@wei-coach.be

+32 471 23 81 02

Bredestraat 4, 2910 Essen

Maar liever hebben we dat je gewoon ons belt of een mailtje stuurt. Dan lossen we het op. 

Kosten voor retourzendingen kunnen we helaas niet op ons nemen. Als wij de retourzending hebben ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je jouw geld terug binnen 5 werkdagen.