Skip to content

Retourbeleid

Is de bestelling of een deel daarvan niet helemaal wat je er van verwachtte? Jammer! Uiteraard mag je de producten retourneren. Dit geldt uiteraard niet voor de downloads, enkel voor producten die met post worden verzonden.

Je hebt het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De klant is verantwoordelijk voor verlies c.q. beschadiging tijden het retourzenden. Beschadigde of verloren gegane producten kunnen wij niet vergoeden. Ook producten waarbij de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product uit te proberen, zullen we bij de retour een waardevermindering van het product doorberekenen.

Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour (per mail) teruggestort (mits de producten in goede staat ontvangen zijn).

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk voor meer informatie in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende je Recht op retour.

Retour sturen?

Wil je je product(en) retourneren? Dat kan op de volgende manier

Belgie:

Mail ons op info@wei-coach.be en vraag om een retourlabel en vermeld hierbij uw ordernummer.

Brievenbuspost zelf frankeren en retour sturen naar Wei, Bredestraat 4 , 2910 Essen. we sturen u een retourlabel via mail. Kosten van retourlabel bedragen 5,95 euro en worden in mindering gebracht op de creditering van uw retour.

Alle andere landen:

Mail ons op info@wei-coach.be en vraag om een retourlabel  vermeld hierbij uw ordernummer. We sturen u dan een retourlabel via mail. Kosten van retour bedragen voor Nederland 6,20 euro en worden in mindering gebracht op de creditering van uw retour.

Het Retouradres:

Wei
Bredestraat 4
2910 Essen
België